Week van de vrijwilliger

Van 25 februari tot en met 5 maart vindt opnieuw de ‘Week van de Vrijwilliger’ plaats. Tijdens deze week, willen we zoveel mogelijk mensen laten kennis maken met alle mogelijkheden die vrijwilligerswerk biedt.

Hoe werkt het?

Mijn organisatie zoekt vrijwilligers

  • Maak een vacature voor een vrijwilligerstaak, waarbij mensen op een laagdrempelige manier kunnen kennismaken met jullie werking tussen 25 februari en 5 maart. Vermeld duidelijk in de vacature op welk moment potentiële vrijwilligers bij jullie verwacht worden. Ideaal is een taak die een tweetal uurtjes duurt.

    Bijvoorbeeld:

    • Sociale vrijwilliger gezocht om mee te wandelen met onze bewoners op woensdagnamiddag 01/03 van 14u tot 16u.
    • Helpende handen nodig om onze bar te bemannen op vrijdagavond 03/03 van 19u tot 21u.
  • Je vacature plaatsen kan hier, hiervoor dien je eerst een account aan te maken.
  • Bij het opstellen van de vacature, duid je aan dat het gaat om een vacature voor ‘Week van de Vrijwilliger’. Op die manier verschijnt jouw vacature in het overzicht.
  • Vragen/problemen? Neem gerust contact op via het contactformulier

Opmerking: is het moeilijk om geïnteresseerden al meteen aan het werk te zetten? Dan kan je opteren voor een kennismakingsmoment tijdens de ‘Week van de Vrijwilliger’, waarbij mensen vrijblijvend kunnen langs komen voor een gesprek. Hiervoor mag je ook een vacature aanmaken.

Ik wil proeven van vrijwilligerswerk

Neem een kijkje tussen de vacatures. Zie je iets wat aansluit bij jouw interesses? Stel je dan kandidaat onderaan de vacature. Daarna zal er snel iemand contact met jou opnemen om verder af te spreken.

Partners:

Roeselare Howest Provincie West-Vlaanderen