Vzw UNIE-K locatie 'De Waaiberg'

UNIE-K zorg en ondersteuning voor volwassenen met een meervoudige beperking

UNIE-K - Locatie De Waaiberg in Gits heeft expertise op het vlak van zorg en ondersteuning voor volwassenen met een fysieke meervoudige beperking, al dan niet aangeboren. Typerend voor De Waaiberg is de sterk uitgebouwde atelierwerking.
Vrijwilligers leveren een essentiƫle bijdrage en een bijzonder toegevoegde waarde aan de dienstverlening van UNIE-K. Of je nu iets wil teruggeven aan de samenleving, een nieuw netwerk wil opbouwen, structuur geven aan je leven of iets betekenen voor anderen, je bijdrage is altijd een welgekomen extraatje bovenop onze professionele dienstverlening.
De mogelijkheden zijn divers. Zo kun je een bewoner bezoeken of begeleiden op uitstap, een handje toesteken in de woning, helpen in de atelierwerking, deelnemen aan uitstappen en activiteiten of bewoners ondersteunen als buddy. Samen met jou bekijken we wat het best aansluit bij jouw interesses, kennis en talenten.
Als vrijwilliger ben je bovendien goed omringd. We zorgen vooraf voor vorming en opleiding en tijdens je vrijwilligerswerk voor begeleiding en ondersteuning. Je bent goed verzekerd voor burgerlijke aansprakelijkheid en arbeidsongevallen. Voldoende informatie over de werking van onze locaties zorgt ervoor dat je je thuis voelt. En je kunt deelnemen aan gezellige ontmoetingsactiviteiten.

Vacatures

Partners:

Roeselare Howest Provincie West-Vlaanderen